Dinoja, rasismia ja spiritistejä

Nokian Uutisten mielipidepalstalla oli perjaintaina 4.4.2014 kerrassaan malliesimerkki totaalisesta kritiikittömyydestä ja fanaattisesta uskosta.

”Evoluutio-oppi pois kouluopetuksesta

Ihmetellä täytyy, että vielä meidän päivinämme kouluissa opetetaan Darwinin evoluutio-oppia.

Sehän on täysin mielikuvituksellinen oppi. 

Ei ole mitään todisteita siitä, että koko tämä ihmeellinen maailmankaikkeus olisi vain kehittynyt jostakin lähesolemattomasta. Se, jos mikä on satua.

Evolutionistit väittävät fossiilien olevan todisteta evoluutiosta.

Kuinka ollakaan, lähes kaikista fossiileista on löydetty dna:ta tai verisoluja, myös dinosaurusten fossiileista. Ja mielenkiintoistahan on, että dna ja verisolut eivät voi säilyä luonnossa kuin muutamia tuhansia vuosia. Tämä on tieteellinen fakta. 

Evoluutioteorian opetus vain hämmentää lapsiamme ja nuorisoamme.

Se on täyttä puppua. 

Se myös tuhoaa jälkeläistemme moraalin, kieltämällä Jumalan ja luomisuskon ja myös näin ollen 10 käskyn lain, joka on meille annettu moraalilaiksi ja elämänohjeiksi. 

Evoluutioteoria on saanut paljon pahaa aikaan. 

Asioihin perehtynyt tietää että, myös Hitlerin natsismi nousi osittain Darwinin evoluutio-opista, samoin kommunistien julmat vainot entisessä Neuvostoliitossa. 

Darwin opetti kirjassaan joidenkin rotujen olevan alenpiarvoisia eli rasismia. 

Tosiasia on myös se, että evoluutio-opin alkuaikoina sitä levittivät ja yrittivät nostaa suosioon varsin hämärät tahot eli spiritisti- ja meediopiirit. 

Olisiko nyt aika jo ottaa askel eteenpäin tässäkin asiassa ja poistaa tämä erheellinen evoluutio-oppi kokonaan kouluopetuksesta lapsiamme ja nuoriamme sekoittamasta ja hämmentämästä? 

Kuka lähtisi ajamaan tätä asiaa?

Jarmo Teivonen”

 

Evoluutiooppi1

 

Evoluutiooppi2

 

Kyllä tämmöinen oppi, joka on todellisuudessa itsensä pahuuden ruumiillistuma on saatava välittömästi pois nuorisoamme ja lapsiamme harhauttamasta! Ihan meedioiden ja spiritistien touhua tällainen. Se on tieteellinen fakta, että tässä isossa kirjassa sanotaan, että tällainen on puppua! *sarc* Tunnetusti myöskään millään uskonnolla ei ole verta ”käsissään”…

Tämä kirjoitus on hyvin surullinen esimerkki siitä, että koulutuksesta ei ainakaan tulisi säästää. Tällaiset kansankielisesti sanottuna hihhulit voivat vaikuttaa äkkiä harmittomilta, mutta tällaisilla on valitettavasti usein myös kyky esittää asiansa niin, että tietty kansanosa vakuuttuu asiasta. Teivosen mukaan tiedon sijaan pitäisi vain uskoa. Ajatus, että ilman jumalanpelkoa ei voi olla mitään moraalia on mielestäni aina ollut hyvin kummallinen. Sama kaveri on näköjään lähetellyt aivoripuliaan useampaankin paikallislehteen. 

Ei kai minun tässä oikeastaan tarvitse enempää paskaa jauhaa, kun tuo mielipidekirjoitus teki sen ansioituneesti puolestani. Jokainen tehköön loput johtopäätökset itse.

Creationism

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *